en ru Avaa valikko
Autokorjaamo Kaivoksela, Vantaa

Autokorjaamo Kaivoksela, Vantaa

Avoinna arkisin 08:00-16:00

Autoklinikka on Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja monimerkkikorjaamo. Kaivokselan toimipisteemme Vantaalla on erikoistunut Tesla-ajoneuvojen korjaukseen (Tesla Approved Body Shop). Upouudessa korjaamohallissamme Vetokujalla hoituvat ammattitaidolla niin Teslojen vaihdettavat osat, tuulilasit, pienet pintavauriot kuin vaativammat rakennekorjauksetkin.

Pienten pintavaurioiden korjaukseen hyödynnämme nopeaaa ja kustannustehokasta PDR-tekniikkaa (Paintless Dent Repair). Menetelmän avulla voidaan korjata maalipinnaltaan ehjät, alle kolikon kokoiset painaumat, jopa alle tunnissa.

Vahinkotarkastukset aina ilman ajanvarausta
Toimipisteemme ollessa avoinna, voit tuoda Teslasi meille vahinkotarkastukseen aina ilman ajanvarausta. Tarkastuksen jälkeen toimitamme tarvittavat tiedot vakuutusyhtiöösi ja varaamme ajan varsinaisen korjaukseen.

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä autokorjaamo
Aidot Autoklinikka-korjaamot ovat kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymiä monimerkkikorjaamoja. Ammattitaitoiset korjaajamme huolehtivat, että autosi korjataan valmistajan ohjeiden mukaisesti ja autosi takuu säilyy aina.

Tutkitusti erinomaista palvelua
Hyvä palvelu on toimintamme perusta. Tekemämme asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan jopa 98 % asiakkaistamme ovat valmiita suosittelemaan meitä. Ota yhteyttä – Autoklinikka korjaa takuulla kaiken, mikä korjattavissa on.

Vetokuja 1
01610 Vantaa


arkisin 08:00-16:00

Palaa toimipisteisiin