en ru Avaa valikko
Autokorjaamo Jyväskylä

Autokorjaamo Jyväskylä

Avoinna arkisin 07:30-17:00

Autoklinikka on Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja monimerkkikorjaamo. Jyväskylän toimipisteessämme hoidat vaivattomasti vauriokorjaukset ja automaalaukset. Meillä hoituu ammattitaidolla myös tuulilasien vaihdot ja tuulilasien korjaukset.

Tesla-sähköautojen auktorisoitu korjaamo
Jyväskylän toimipisteemme on erikoistunut myös Tesla-sähköautojen pienten pintavaurioiden ja tuulilasien korjaukseen (Tesla Approved Body Shop). Teslojen vaativammat rakennevauriot hoidamme keskitetysti Vantaan Kaivokselassa.

Vahinkotarkastukset aina ilman ajanvarausta
Toimipisteemme ollessa avoinna, voit tuoda autosi meille vahinkotarkastukseen aina ilman ajanvarausta. Toimitamme tarvittavat tiedot vakuutusyhtiöösi ja varaamme ajan varsinaisen korjaukseen. Vahinkotarkastuksen tekeminen vie aikaa noin 20 minuuttia. Täältä löydät vastaukset asiakkaidemme yleisempiin kysymyksiin.

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä autokorjaamo
Aidot Autoklinikka-korjaamot ovat kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymiä monimerkkikorjaamoja. Korjaamme ammattitaidolla kaikki automerkit kuten VW, Toyota, Skoda, Ford, BMW, Audi, Mercedes, Volvo ja Citroen. Autoklinikan ammattilaiset huolehtivat, että autosi korjataan autovalmistajan ohjeiden mukaisesti ja takuu säilyy aina.

Tutkitusti erinomaista palvelua
Hyvä palvelu on toimintamme perusta. Tekemämme asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan jopa 98 % asiakkaistamme ovat valmiita suosittelemaan meitä. Ota yhteyttä – Autoklinikka korjaa takuulla kaiken, mikä korjattavissa on.

Lapiotie 4
40320 Jyväskylä


arkisin 07:30-17:00

Palaa toimipisteisiin