en ru Avaa valikko
Autokorjaamo Ii

Autokorjaamo Ii

Autoklinikka Partner Iin Automaalaamo Oy
Avoinna ma-to 8:00-16:00, pe 8:00-14:00

Autoklinikka on Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja monimerkkikorjaamo. Autoklinikka Iissä hoidat vaivattomasti vauriokorjaukset, automaalaukset sekä auton korjaukseen liittyvät pienet palvelut. Meillä hoituu nopeasti myös tuulilasin vaihdot, tuulilasin korjaukset sekä polttimoiden vaihdot.

Vahinkotarkastukset aina ilman ajanvarausta
Toimipisteemme ollessa avoinna, voit tuoda autosi meille vahinkotarkastukseen aina ilman ajanvarausta. Toimitamme tarvittavat tiedot vakuutusyhtiöösi ja varaamme ajan varsinaisen korjaukseen. Vahinkotarkastuksen tekeminen vie aikaa noin 20 minuuttia. Täältä löydät vastaukset asiakkaidemme yleisempiin kysymyksiin.

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä autokorjaamo
Aidot Autoklinikka-korjaamot ovat kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymiä monimerkkikorjaamoja. Korjaamme ammattitaidolla kaikki automerkit kuten VW, Toyota, Skoda, Ford, BMW, Audi, Mercedes, Volvo ja Citroen. Olemme myös Tesla-ajoneuvojen auktorisoitu vauriokorjaamoketju Suomessa. Autoklinikan ammattilaiset huolehtivat, että autosi korjataan autovalmistajan ohjeiden mukaisesti ja takuu säilyy aina.

Tutkitusti erinomaista palvelua
Hyvä palvelu on toimintamme perusta. Tekemämme asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan jopa 98 % asiakkaistamme ovat valmiita suosittelemaan meitä. Ota yhteyttä – Autoklinikka korjaa takuulla kaiken, mikä korjattavissa on.

Pentintie 26
91100 Ii


ma-to 8:00-16:00
pe 8:00-14:00

Palaa toimipisteisiin