en ru Avaa valikko
Autokorjaamo Malmi, Helsinki

Autokorjaamo Malmi, Helsinki

Avoinna arkisin 08:00-16:00

Autoklinikka on Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja monimerkkikorjaamo. Autoklinikka Malmilla hoidat vaivattomasti vahinkotarkastukset, vauriokorjaukset ja tuulilasin vaihdot.

Pienet kolhut oikaisemme nopealla ja kustannustehokkaalla PDR-tekniikalla (Paintless Dent Repair). Menetelmän avulla voidaan korjata maalipinnaltaan ehjät, alle kolikon kokoiset kolhut, jopa alle tunnissa.

Vahinkotarkastukset aina ilman ajanvarausta
Toimipisteemme ollessa avoinna, voit tuoda autosi meille vahinkotarkastukseen aina ilman ajanvarausta. Toimitamme tarvittavat tiedot vakuutusyhtiöösi ja varaamme ajan varsinaisen korjaukseen. Vahinkotarkastuksen tekeminen vie aikaa noin 20 minuuttia. Täältä löydät vastaukset asiakkaidemme yleisempiin kysymyksiin.

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä autokorjaamo
Aidot Autoklinikka-korjaamot ovat kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymiä monimerkkikorjaamoja. Korjaamme ammattitaidolla kaikki automerkit kuten Ford, Mazda, Jaguar, BMW, Audi, Mercedes, Volvo ja Citroen. Olemme myös Tesla-ajoneuvojen auktorisoitu vahinkokorjaamoketju Suomessa. Autoklinikan ammattilaiset huolehtivat, että autosi korjataan autovalmistajan ohjeiden mukaisesti ja takuu säilyy aina.

Tutkitusti erinomaista palvelua
Hyvä palvelu on toimintamme perusta. Tekemämme asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan jopa 98 % asiakkaistamme ovat valmiita suosittelemaan meitä. Ota yhteyttä – Autoklinikka korjaa takuulla kaiken, mikä korjattavissa on.

Takoraudantie 3
00700 Helsinki


arkisin 08:00-16:00

Huom! Autoklinikka Malmin töiden vastaanotto sijaitsee Vaunulan asiakaspalvelutiloissa.

Palaa toimipisteisiin