en ru Avaa valikko
Autokorjaamo Hämeenlinna

Autokorjaamo Hämeenlinna

Avoinna arkisin 07:30-17:00

Autoklinikka on Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja monimerkkikorjaamo. Autoklinikka Hämeenlinnassa hoidat vaivattomasti vauriokorjaukset ja automaalaukset. Meillä hoituu nopeasti myös tuulilasin vaihdot ja tuulilasin korjaukset. Tuulilasikorjauksissa käytämme laadukkaita Pilkingtonin laseja.

Vahinkotarkastukset aina ilman ajanvarausta
Toimipisteemme ollessa avoinna, voit tuoda autosi meille vahinkotarkastukseen aina ilman ajanvarausta. Toimitamme tarvittavat tiedot vakuutusyhtiöösi ja varaamme ajan varsinaisen korjaukseen. Vahinkotarkastuksen tekeminen vie aikaa noin 20 minuuttia. Täältä löydät vastaukset asiakkaidemme yleisempiin kysymyksiin.

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä autokorjaamo
Aidot Autoklinikka-korjaamot ovat kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymiä monimerkkikorjaamoja. Korjaamme ammattitaidolla kaikki automerkit kuten VW, Toyota, Skoda, Ford, BMW, Audi, Mercedes, Volvo ja Citroen. Olemme myös Tesla-ajoneuvojen auktorisoitu vauriokorjaamoketju Suomessa. Autoklinikan ammattilaiset huolehtivat, että autosi korjataan autovalmistajan ohjeiden mukaisesti ja takuu säilyy aina.

Tutkitusti erinomaista palvelua
Hyvä palvelu on toimintamme perusta. Tekemämme asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan jopa 98 % asiakkaistamme ovat valmiita suosittelemaan meitä. Ota yhteyttä – Autoklinikka korjaa takuulla kaiken, mikä korjattavissa on.

Huom! Poikkeus aukioloajassa 25.2.-15.3.2019

Olemme poikkeuksellisesti avoinna klo 08:00-16:00

Pietiläntie 7
13130 Hämeenlinna


arkisin 07:30-17:00

Palaa toimipisteisiin