en ru Avaa valikko
Korjauta heti, maksa myöhemmin

Korjauta heti, maksa myöhemmin

Nyt voit valita korjaamoillamme maksutavaksi myös laskun.
AUTOKLINIKKA CREDIT mahdollistaa kuluttajalle turvallisen ja joustavan vaihtoehdon omavastuun tai korjaustyön rahoittamiseen kertaluotolla.

Laskulla, yhdessä tai useammassa erässä

Kertaluottoon perustuva maksutapa on vaivatta käytössäsi välittömästi ostohetkellä, eikä se sido sinua pysyvään luottosuhteeseen. Sinun tulee vain todistaa henkilöllisyytesi ja antaa yhteystietosi reaaliaikaisen luottopäätöksen tekemiseksi kassalla. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen vahvistat ostotapahtuman allekirjoituksellasi ja lasku korjauksesta tai omavastuusta toimitetaan sinulle muutaman päivän kuluessa postitse. Sinulla on 14 vrk korotonta maksuaikaa laskun päiväyksestä. Autoklinikka veloittaa maksutavasta 5 € laskutuslisän, muita lisäkuluja laskusta ei aiheudu.

Kertalaskun sijaan voit halutessasi hyödyntää myös joustavampaa erämaksumahdollisuutta. Lähetämme sinulle laskun mukana erämaksusopimuksen, jolloin voit maksaa korjauksen tai omavastuun annetuista vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopivalla maksuajalla. Kertaluottosopimus Collector Payments Finland Oy:n kanssa astuu voimaan, kun allekirjoitat ja palautat sopimuksen laskulla mainitun kuukausierän eräpäivään mennessä sekä maksat ensimmäisen erän. Mikäli et palauta sopimusta määräajassa, edellytämme sinun maksavan ostoksesi koko summan kerralla.

Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3 € ja erämaksun luottokorko 9,9 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 euron luotolle tyypillisellä 12 kuukauden maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 18,38 %. Maksuerät laskutetaan kuukausittain.

Maksutapa edellyttää suomalaisia henkilötietoja, 20−2000 euron ostosta ja 20 vuoden ikää.

Maksutavan tuottaa Collector Payments Finland Oy bill.collectorpayments.fi. Collector Payments Finland Oy käsittelee henkilötietoja tietosuojaselosteensa mukaisesti.

Tutustu yleisiin luottoehtoihin tästä. Saat halutessasi myymälästä myös vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Asiakaspalvelu maksuasioissa

Laskuun ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Collector Payments Finland Oy:n asiakaspalvelu:

puh. 02 2700 550 (puhelun hinta on normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu)
ma–pe 8–20 ja la 10–15

Perimme mahdollisista maksuviivästyksistä lainmukaiset kulut ja korot.

Luottopäätöksessä käytetyt tiedot

Kun valitset maksutavaksi AUTOKLINIKKA CREDIT:in, pyydämme henkilötietojasi. Antamiesi tietojen perusteella varmistamme niiden oikeellisuuden väestötietojärjestelmästä, tarkistamme luottotietosi luottotietoyhtiöltä ja teemme luottopäätöksen. Luottopäätöksen ja tarkistukset toteuttaa Collector Payments Finland Oy, eivätkä tiedot tallennu myyjän asiakastietorekisteriin. Henkilötietojasi käytetään ainoastaan luoton myöntämiseen.

Turvallisuutesi varmistamiseksi tietosi välittyvät meille SSL/TLS-suojatulla yhteydellä.

Lisätietoja mahdollisesta kielteisestä luottopäätöksestä voit tarvittaessa tiedustella Collector Payments Finland Oy:n asiakaspalvelusta.