Tuo autosi vauriokorjaukseen Hyvinkäälle – saat kaksi ranneketta Linnanmäen huvipuistoon!

Vahinkoasian hoitaminen Hyvinkään Autoklinikalla on aina vaivatonta, mutta nyt myös erityisen mukavaa! Tuodessasi autosi huhti-toukokuussa vauriokorjaukseen meille – saat kaupan päälle 2 ranneketta Linnanmäelle (arvo 84 €).

Vahinkotarkastukset aina ilman ajanvarausta

Voit tulla näyttämään autosi vauriota meille aina ilman ajanvarausta. Vahinkotarkastuksen tekeminen vie aikaa noin 15 minuuttia. Palvelemme arkisin klo 8-16 ja löydät meidät osoitteesta:

Autoklinikka Hyvinkää
Avainkierto 3
hyvinkaa@autoklinikka.fi
020 7737 510

Halutessasi voit varata ajan vahinkotarkastukseen myös verkossa tai lähettämällä valokuvat vauriosta.

Kampanjaedun ehdot

Etu on voimassa 1.4.-31.5.2019 Hyvinkään Autoklinikalla ja koskee vain uusia kuluttaja-asiakkaiden tekemiä kaskovakuutuksen omavastuun ylittäviä pelti- ja kolarikorjauksia. Etu ei koske yritysautoja eikä tuulilasin korjauksia tai vaihtoja. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai vakuutusyhtiön tarjoamiin alennuksiin. Saat liput noutaessasi valmiin autosi korjauksesta.

Palvelemme kaikkia autoilijoita

Ei ole merkitystä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet tai minkä merkkistä autoa ajat – korjaamme Hyvinkään Autoklinikalla kaikki automerkit ammattitaidolla ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Noudatamme kaikissa korjauksissa tarkasti valmistajien ohjeita eli autosi takuu säilyy aina.