Tuo autosi vauriokorjaukseen Rovaniemelle – saat kaupan päälle polttoainetta 50 eurolla!

Uutiset 27.05.2019

Vahinkoasian hoitaminen Rovaniemen Autoklinikalla on aina vaivatonta, mutta nyt myös erityisen mukavaa! Tuodessasi autosi meille vauriokorjaukseen kesä-elokuussa, saat kaupan päälle 50 euron polttoainelahjakortin!

Vahinkotarkastukset aina ilman ajanvarausta

Voit tulla näyttämään autosi vauriota meille aina ilman ajanvarausta. Vahinkotarkastuksen tekeminen vie aikaa noin 15 minuuttia. Palvelemme arkisin klo 8-16 ja löydät meidät osoitteesta:

Autoklinikka Rovaniemi
Teollisuustie 9
96320 Rovaniemi
rovaniemi@autoklinikka.fi
020 7737 530

Voit varata ajan vahinkotarkastukseen myös verkossa tai lähettämällä valokuvat vauriosta.

Kesäedun ehdot

Etu on voimassa 1.6. – 30.8.2019 Rovaniemen Autoklinikalla ja koskee vain uusia kuluttaja-asiakkaiden tekemiä kaskovakuutuksen omavastuun ylittäviä pelti- ja kolarikorjauksia sekä tuulilasin vaihtoja. Etu ei koske yritysautoja eikä tuulilasin korjauksia. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai vakuutusyhtiön tarjoamiin alennuksiin. Saat lahjakortin noutaessasi valmiin autosi korjauksesta.

Palvelemme kaikkia autoilijoita

Ei ole merkitystä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet tai minkä merkkistä autoa ajat – korjaamme Rovaniemen Autoklinikalla kaikki automerkit ammattitaidolla ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Noudatamme kaikissa korjauksissa tarkasti valmistajien ohjeita eli autosi takuu säilyy aina. Lisätietoa palveluistamme löydät täältä.