Uutiset 29.04.2024

Autoklinikan verkosto Turussa laajenee. Turun Orikedossa, Itäharjulla ja Raisiossa sijaitsevien korjaamojen lisäksi Autoklinikka avaa 6. toukokuuta pisteen Pläkkisepänkadulle Turun Motonetin rengaspalvelujen yhteyteen. Hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva piste palvelee lähialueen autoilijoita tuulilasikorjauksissa ja -vaihdoissa sekä vahinkotarkastuksissa aina syksyyn asti.

Autoklinikka ja Turun Motonet aloittavat toukokuun alussa yhteistyön. Yhteistyön tarkoituksena on tarjota alueen autoilijoille mahdollisuus hoitaa auton tuulilasivauriot sekä vahinkotarkastukset vaivattomasti Motonetin rengaspalvelujen yhteyteen avattavassa Autoklinikan pisteessä.

– Motonet-yhteistyön taustalla on ennen kaikkea ajatus helpottaa turkulaisten autoilijoiden arkea. Kevät ja kesä on perinteisesti harmittavien kiveniskemien aikaa ja yhteistyön ansiosta tuulilasin voi korjauttaa Autoklinikan Motonet-pisteessä muun asioinnin lomassa, kertoo Autoklinikan kaupallinen johtaja William Börman.

– Kiveniskemän korjaukset hoituvat Autoklinikalla ilman ajanvarausta, joten asiakas voi tuoda lasinsa kiveniskemän korjaukseen tullessaan Motonettiin ja noutaa valmiin autonsa takaisin vaikkapa Motonet-ostosten päätteeksi. Tuulilasin kiveniskemän korjaus vie aikaa alle 30 minuuttia, Börman lisää.

Vahinkotarkastukset eli auton lommojen ja kolhujen arviointi ei myöskään vaadi ajanvarausta etukäteen vaan asiakas voi piipahtaa näyttämässä autonsa vauriota Autoklinikan ollessa avoinna. Myös isommat tuulilasivauriot, jotka vaativat lasin vaihtoa, hoituvat Autoklinikalla yhdessä päivässä. Eli asiakas voi tuoda autonsa tuulilasin aamulla vaihtoon ja noutaa korjatun autonsa iltapäivällä takaisin.

– Olemme myös Turun Motonetissa innoissamme yhteistyön aloittamisesta ja uskomme, että uusi lisäpalvelu saa kiitosta asiakkailtamme, kun samalla käynnillä voi hoitaa tuulilasin kiveniskemät kuntoon. Myös Autoklinikan tarjoama vahinkotarkastus ilman ajanvarausta varmasti helpottaa monen asiakkaamme arkea, toteaa Motonet-korjaamoiden ja -rengaspalveluiden ketjupäällikkö Timo Immonen.

Autoklinikka on pelti- ja lasivaurioihin erikoistunut vahinkokorjaamo. Sen valtakunnallinen palveluverkosto kattaa jo lähes 60 pistettä.

Motonetin rengaspalveluiden yhteydessä sijaitseva Autoklinikan piste palvelee keväästä syksyyn osoitteessa Pläkkisepänkatu 1. Piste on avoinna arkisin ma-pe klo 9-17. Muut Autoklinikan Turun alueen korjaamot löytyvät Turun Orikedosta, Turun Itäharjulta ja Raisiosta.

Lisätietoja:
Autoklinikka-yhtiöt Oy
William Börman
william.borman@autoklinikka.fi
+358 40 7303 707

www.autoklinikka.fi


Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi korjaaminen sujuu niin helposti kuin se ylipäänsä voi sujua. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa jo lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi