Tiedotteet 27.09.2017

Raahen Automaalaamo Oy liittyy osaksi Autoklinikka Partner -ketjua. Verkostoaan voimakkaasti kasvattaneen Autoklinikan tavoitteena on luoda Suomen kattavin vauriokorjaamoketju.

Suomen johtavan vauriokorjaamoketjun kattavuus laajenee, kun Raahen Automaalaamo Oy liittyy osaksi Autoklinikka Partner-verkostoa.

– Yhteistyö Raahen Automaalaamon kanssa vahvistaa palveluverkostoamme. Ostimme aiemmin kesällä Roin Kone- ja Automaalaus Oy:n Rovaniemellä ja uuden partnerimme ansiosta voimme palvella asiakkaitamme nyt myös Raahen seudulla, toteaa Autoklinikan toimitusjohtaja Patrik Puskala.

Raahen Automaalaamo on perustettu tänä vuonna. Yrityksen nuoresta iästä huolimatta sen palveluksessa työskentelee 25 vuoden kokemuksella varustettuja vauriokorjausalan konkareita.

– Kumppanuus Autoklinikan kanssa on meille luonteva valinta, sillä jaamme ketjun perustajien kanssa samat arvot. Hyvä asiakaspalvelu ja korkea laatu ovat kaiken toiminnan lähtökohta.  Autoklinikka Partnerina voimme kehittää asiakaspalveluamme ja kasvattaa markkinaosuuttamme Raahen alueella. Yhteistyö tarjoaa meille myös näkyvyyttä, jota uutena yrityksenä tarvitsemme, kertoo Raahen Automaalaamon toimitusjohtaja Mikko Virsiheimo.

Autoklinikka Partner -ketjun jäsenet jatkavat edelleen yksityisinä yrityksinä, mutta yritysten julkisivu, henkilökunnan vaatetus ja sisustus saavat yhtenäisen ilmeen.

– Autoklinikan Partner -ketjun jäseninä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kilpailukykyisempiä hintoja laadusta tinkimättä. Autoklinikka seuraa tiiviisti asiakastyytyväisyyden tasoa, mikä auttaa meitäkin kehittymään, Virsiheimo täydentää.

Autoklinikka on kasvattanut tasaisesti verkostoaan koko maassa, ja se palvelee asiakkaita jo yli kolmellakymmenellä paikkakunnalla. Puskalan mukaan Autoklinikan verkoston laajeneminen palvelee yksityisiä autoilijoita, yritysasiakkaita ja vakuutusyhtiöitä.

– Haluamme rakentaa kattavan valtakunnallisen verkoston, jossa asiakas saa tutkitusti alan parasta korjauspalvelua, Puskala täydentää.

Yhteystiedot:

Patrik Puskala, toimitusjohtaja, Autoklinikka-yhtiöt Oy
Puh. 050 594 4085, email:

Mikko Virsiheimo, toimitusjohtaja, Raahen Automaalaamo Oy
Puh. 050 5669 429, email:

Kalle Norri, Autoklinikka Partner-toiminnot, Autoklinikka-yhtiöt Oy
Puh: 0500 590316, email: