Tiedotteet 31.08.2016

Autoklinikka-yhtiöt Oy on ostanut savonlinnalaisen Kolarityö Dillström Oy:n liiketoiminnan. Yli 60 vuotisen historian ja erinomaisen maineen omaavan korjaamon kaikki työntekijät siirtyvät kaupan mukana Autoklinikan palvelukseen ja toisen polven Dillströmin yrittäjäveljekset jatkavat tyytyväisen asiakaskuntansa palvelua Autoklinikka Savonlinnan työnjohtajina.

Itä-Savon alueella toimivan Kolarityö Dillström Oy:n osto on Autoklinikan toimitusjohtaja Patrik Puskalan mukaan luonnollinen askel yhtiön kasvusuunnitelmassa: ”Dillströmin veljesten kolarikorjaamolla ja maalaamolla on alallamme erinomainen maine ja se on tunnettu hyvästä laadusta ja osaamisesta. Ostolla varmistamme tämän perinteikkään ja arvostetun perheyhtiön toiminnan jatkumisen myös pitkälle tulevaisuuteen”.

Vuonna 1954 Rantasalmen Parkunmäkeen alun perin perustetun ja Savonlinnaan vuonna 1993 muuttaneen kolarikorjaamon ja automaalaamon vuotuinen liikevaihto on noin miljoona euroa ja työntekijöitä on 7. Savonlinnan Seudun Yrittäjät ry palkitsi Kolarityö Dillströmin juuri Vuoden yritys-tittelillä, mikä on konkreettinen osoitus toisen sukupolven yrittäjien nauttimasta arvostuksesta.

”Olemme pystyneet jo 40 vuotta ylläpitämään sitä palvelualttiutta ja korjaustaitoa, minkä isämme 50-luvulla aloitti. Ikä on tehnyt kuitenkin tehtävänsä ja lähivuosina meidän olisi joka tapauksessa päätettävä jatkostamme. Koska osaavan henkilökunnan ja erinomaiset asiakkaat omaavan kannattavan yrityksen lopettaminen ei olisi millään muotoa järkevää ja omasta perheestä ei jatkajaa löytynyt, on Autoklinikka maamme paras vaihtoehto yrityksemme tarinan jatkajaksi. Jäämme sitä paitsi Joukon kanssa pitämään porukoistamme huolta ja jatkamme Autoklinikka Savonlinnan työnjohtajina eläkepäiviimme saakka”, iloitsee Kolarityö Dillström Oy:n toimitusjohtaja Vesa Dillström myytyään veljensä Jouko Dillströmin kanssa yrityksensä Autoklinikka-yhtiöt Oy:lle.