Kuopiolainen Automaalaamo Töhönen on Autoklinikka-ketjun Vuoden Partner

Tiedotteet 12.06.2018

Autoklinikan Vuoden Partneriksi on valittu vuodesta 2016 franchising-ohjelmassa mukana ollut kuopiolainen Automaalaamo Töhönen.

Suomen johtava vauriokorjaamoketju Autoklinikka palkitsee joka vuosi toimipisteitä ja työntekijöitä ansiokkaasta toiminnasta laadun, tehokkuuden ja asiakaspalvelun saralla. Viime viikonloppuna Helsingissä pidetyssä tilaisuudessa Vuoden Partner -tunnustuksen sai kuopiolainen Automaalaamo Töhönen, joka on ollut Autoklinikan kumppanina Partner-ohjelman perustamisesta lähtien. Kuopion ohella Autoklinikan franchising-verkostoon kuuluu 12 toimipistettä ympäri Suomen. 

Kuopion toimipisteen paikallinen yrittäjä Pekka Töhönen on tunnustuksesta mielissään ja kehuu yhteistyötä. ”Kumppanuus Autoklinikan kanssa on kasvattanut toimintaamme tasaisesti koko yhteistyön ajan ja avannut uusia mahdollisuuksia esimerkiksi vakuutus- ja leasingyhtiöiden kanssa. Tärkeä syy partneriksi ryhtymiselle oli myös Autoklinikan edustamat arvot, jotka voimme täysin allekirjoittaa.”

Autoklinikan Partner-toiminnoista vastaavan Kalle Norrin mukaan kumppaniyritykset ovat tärkeä osa Autoklinikan valtakunnallista korjaamoverkostoa. ”Vuoden Partner -palkinnolla haluamme kannustaa hyviä tekijöitä, jotka jakavat intohimomme ensiluokkaiseen asiakaspalveluun ja laatuun sekä tekevät sen näkyväksi päivittäisessä työssään. Kuopion toimipisteen palkitsemiseen vaikutti erityisesti heidän hieno asiakastyytyväisyyttä mittaava NPS-lukunsa, joka oli 94. Sitä voidaan pitää koko toimialan mittakaavassa poikkeuksellisen korkeana.”, Norri kehuu.

Yhteystiedot

Pekka Töhönen, Autoklinikka Kuopio – Automaalaamo Töhönen Oy
puh: 044 308 4460, email:

Kalle Norri, Autoklinikka-yhtiöt
Puh: +358 500 590 316, email: