Tiedotteet 02.06.2016

Autoklinikka-yhtiöt Oy on ostanut franchising-kumppaninsa Porvoon Autoklinikka Oy:n liiketoiminnan. Porvoolaisen täyden palvelun kolarikorjaamon ja automaalaamon kaikki työntekijät siirtyvät kaupan mukana Autoklinikan palvelukseen.

Suomen suurimmaksi yksityiseksi vauriokorjaamoketjuksi viidessä vuodessa kasvanut Autoklinikka-yhtiöt toteuttaa strategiaansa kasvaa koko alan johtavaksi valtakunnalliseksi toimijaksi. Autoklinikan toimitusjohtaja Patrik Puskalan mukaan Porvoon nimikaiman liiketoimintojen osto on osa yhtiön kasvusuunnitelmaa: ”Olemme ehtineet jo tehdä läheistä yhteistyötä Porvoon Autoklinikan kanssa ja pidän nyt tehtyä kauppaa molemmille osapuolille luontevana kehitysaskeleena. Pääsemme nyt täysipainoisesti investoimaan toimipisteemme kehitykseen.”

”Alkuperäinen Autoklinikka on luontainen jatkaja Porvoon Autoklinikan toiminnalle. Päästessämme osaksi Suomen rivakammin ja kannattavimmin kasvavaa vauriokorjausketjua, ovat voittajia työntekijöidemme lisäksi myös kaikki toimialueemme autonomistajat”, kertoo Porvoon Autoklinikka Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja Tomi Salminen.

Autoklinikka panostaa korjausosaamisen ohella myös asiakaspalvelunsa ja -viestintänsä korkeaan tasoon. Palvelu perustuu kaikissa toimipisteissä asiakasymmärrykseen ja siihen, että itse korjauksen lisäksi huolehditaan myös, että asiakkaat tietävät mitä, miksi ja milloin autolle korjaustoimenpiteitä tehdään.