Blogi 04.10.2018

Järjestimme taskuparkin ihka ensimmäiset Suomen mestaruuskisat lauantaina 29. syyskuuta Espoossa kansallisen Pysäköintipäivän kunniaksi. Kilpailun avulla halusimme edistää tietoisuutta turvallisesta pysäköinnistä ja kiinnittää huomiota pysäköintialueilla liikkumiseen.

Idea taskuparkin SM-kisoihin syntyi viime keväänä teettämämme kuluttajakyselyn pohjalta, josta kävi ilmi, että vain 22 prosenttia autoilijoista kokee hallitsevansa taskuparkin erinomaisesti.

Taskuparkin SM-kisat yllättivät suosiollaan. Saimme kisaan useita kymmeniä ilmoittautumisia, joista mukaan valittiin ilmoittautumisjärjestyksessä 25 kisaajaa. Oli mukava huomata, että mukana oli niin naisia kuin miehiä sekä iältään hyvin monipuolinen joukko.

Tiukassa kisassa voittoon itsensä peruutti Kirkkonummelta kotoisin oleva Mikko Summa 35,8 sekunnin ajalla. Taskuparkin Suomen mestarin tittelin lisäksi palkitsimme Mikon hienosta suorituksestaan 500 euron matkalahjakortilla. Toiseksi sijoittui helsinkiläinen Timo Savilahti 42 sekunnin ajalla ja kolmanneksi helsinkiläinen Rosa Vuolaspuro 47 sekunnin suorituksella.

Taskuparkin SM-tittelista kisataan taas ensi vuonna

Taskuparkin SM-kilpailut järjestetään jälleen ensi vuonna osana Autoklinikan kansallisen Pysäköintipäivän viettoa. Tervetuloa mukaan! Seuraamalla Autoklinikan Facebook-sivuja, kuulet ensimmäisten joukossa, kun ilmoittautuminen kisoihin avautuu.