Parkkipaikkavaurioiden korjaus Kirkkonummella

Parkkipaikalla tapahtuneet vahingot ovat yleisiä ja aiheuttavat usein harmia. Olipa kyseessä sitten pieni lommo tai suurempi peltivaurio, meidän kokeneet asiantuntijamme Kirkkonummen Autoklinikalla ovat valmiina auttamaan sinua.

PDR-tekniikka: Tehokas tapa korjata pienet lommot

PDR, eli Paintless Dent Repair, on nykyaikainen ja ympäristöystävällinen menetelmä pienien lommojen korjaamiseen ilman maalaustarvetta. Tämä tekniikka säästää myös huomattavasti aikaa ja rahaa. Korjausprosessi alkaa aina vahinkotarkastuksella, jossa arvioimme voidaanko vaurio korjata PDR-tekniikalla. Tutustu PDR-korjaukseen lisää täältä.

Kolarikorjaus: Turvallisuus ja laatu etusijalla

Autoklinikalla noudatamme tarkasti autonvalmistajien ohjeita, jotta autosi takuu säilyy korjauksen jälkeenkin. Meille on tärkeää, että voit luottaa korjaustyömme laatuun. Siksi olemme myös sitoutuneet ympäristöystävällisiin toimintatapoihin ja pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme. Voit lukea lisää korjaustoimenpiteistä täältä.

Asiakastyytyväisyys: Meille asiakas on tärkeä

Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia, ja arvostamme jokaista asiakaspalautetta. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä korjaustyön jälkeen ja että he voivat suositella palveluitamme eteenpäin.

Meillä on tutkitusti tyytyväiset asiakkaat. Pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluitamme vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja toiveita. Lue kokemuksia Autoklinikasta täältä.

Vastuullinen ja ympäristöystävällinen korjaamo

Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä, ja siksi olemme panostaneet ympäristöystävälliseen korjausprosessiin. Emme vaihda tarpeettomia osia, emme tee turhaa työtä sekä korjaamme kaiken, mikä on korjattavissa. Kierrätämme ja lajittelemme myös vanhat osat huolellisesti. Valitsemalla meidät, valitset vastuullisen korjaamokumppanin. Lisää Autoklinikan vastuullisuudesta löydät täältä.

Yhteenveto

Olipa kyseessä pieni lommo tai suurempi kolarivaurio, meidän asiantuntijamme Kirkkonummen Autoklinikalla huolehtivat autostasi ammattitaidolla. Viimeisimmät ja vastuulliset korjausmenetelmät takaavat, että autosi palautuu sinulle uuden veroisena nopeasti ja ympäristöä kunnioittaen.

Autoklinikka on täällä sinua varten. Ota yhteyttä ja anna Autoklinikan huolehtia autosi vaurioista. Löydät Kirkkonummen toimipisteen yhteystiedot täältä.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi