Laadukas tuulilasin korjaus säästää aikaa ja ympäristöä

Kun sattuu vahinko ja tuulilasiin ilmestyy kiveniskemä, nopea toiminta on avainasemassa. Pienetkin vauriot on syytä korjata välittömästi, jotta ne eivät pääse laajenemaan ja aiheuttamaan suurempia vaurioita. Vantaan Kaivokselan Autoklinikalla tuulilasin korjaus onnistuu nopeasti ja vaivattomasti, ja voit olla varma, että autosi takuu säilyy. Korjaamme tuulilasit ympäristöystävällisesti, välttäen tarpeetonta osien vaihtoa ja kierrättäen vanhat osat huolellisesti.

Tuulilasin korjaus Kaivokselan toimipisteessä kestää noin 30 minuuttia, ja voit saapua Drive In -palveluumme ilman ajanvarausta. Mikäli sinulla on lasivakuutus, korjaus on sinulle veloitukseton, ja me huolehdimme laskutusasiat kuntoon vakuutusyhtiösi kanssa. Näin tuulilasin korjaus on sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Halutessasi voit varata ajan tuulilasin korjaukseen täältä.

Auton kolhujen korjaus PDR-tekniikalla Vantaan Kaivokselassa

Pienet kolhut ja lommot voivat olla silmään pistäviä, mutta niiden korjaaminen ei välttämättä vaadi maalausta. PDR-tekniikka (Paintless Dent Repair) mahdollistaa lommojen oikaisun ilman maalausta, mikä on sekä kustannustehokasta että nopeaa.

Kaivokselan Autoklinikan kokeneet asiantuntijat arvioivat, onko kolhu PDR-tekniikalla korjattavissa, ja suorittavat korjauksen ammattitaidolla. Tämä menetelmä on myös ympäristöystävällinen, sillä se vähentää tarvetta uusille osille ja maalille, mikä on linjassa vastuullisen toimintamme kanssa. Lue lisää PDR-tekniikasta täältä.

Tuulilasin vaihto Kaivokselassa – milloin ja miten?

Joskus tuulilasin vaurio on niin suuri, ettei korjaus ole mahdollista. Tällöin tuulilasi on vaihdettava uuteen. Kaivokselan Autoklinikalla tuulilasin vaihto hoituu nopeasti ja tehokkaasti, ja voit luottaa, että käytämme korkealaatuisia tuulilaseja. Vaihdon yhteydessä pyrimme minimoimaan ympäristövaikutukset ja kierrätämme vanhat lasit asianmukaisesti.

Tuulilasin vaihto onnistuu meillä pääsääntöisesti saman päivän aikana, ja mikäli sinulla on lasivakuutus, maksat vain omavastuun verran. Vaihdamme tuulilasit kaikkiin automerkkeihin, ja olemme vakuutusyhtiöiden valtuuttama lasikorjaamokumppani. Varaa aika tuulilasin vaihtoon täältä.

Vastuullinen toiminta ja ympäristöstandardit

Autoklinikalle on myönnetty ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatti ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatti, jotka ovat osoitus sitoutumisestamme laadun ja ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen. Pyrimme aktiivisesti minimoimaan ympäristöhaitat ja edistämään kestävää kehitystä kaikessa toiminnassamme.

Kiinnitämme erityistä huomiota varaosien käyttöön, energian kulutukseen, jätteiden käsittelyyn ja kemikaalien käyttöön. Autoklinikan tavoite on tarjota asiakkaille ensiluokkainen palvelu samalla kun huolehdimme ympäristöstä.

Asiakastyytyväisyys ja palvelun laatu

Autoklinikan asiakastyytyväisyys on alan huipputasoa, ja NPS-lukumme vuonna 2023 oli 87,64, joka kertoo asiakkaiden valmiudesta suositella palveluitamme muille. Olemme ylpeitä saamistamme positiivisista asiakaspalautteista ja jatkamme työtä palvelumme laadun ylläpitämiseksi ja parantamiseksi.

Autoklinikalla korjaustyön laatu ja asiakaspalvelu ovat kunnia-asia. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta, ja tämä näkyy kaikessa toiminnassamme.

Autoklinikka Kaivoksela, Vantaa
Vetokuja 1
01610 Vantaa

kaivoksela@autoklinikka.fi
020 7737 410

Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Kaivokselan Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Kaivokselan Autoklinikasta

Kaivokselan Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Kaivokselan Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi