Autoklinikka
en Avaa valikko
Tuulilasin korjaus

Tuulilasin korjaus

Kirkas ja ehjä tuulilasi on turvallinen ja miellyttävä ajaessa. Tuulilasin korjaus tai vaihto vaikuttaa positiivisesti myös auton hintaan jälleenmyyntitilanteessa. Autoklinikka on tuulilasivaurioiden, niin korjaamisen kuin vaihtamisenkin, ammattilainen.

Milloin tuulilasin korjaus riittää? Pieni kiveniskemä voidaan lähes aina korjata turvalliseksi ja huomaamattomaksi. Jos kiveniskemä on alle kahden euron kolikon kokoinen, korjaus kannattaa yleensä tehdä. Mittavammissa tuulilasivaurioissa voit vaihdattaa rikkoontuneen tuulilasin meillä uuteen. Mikäli ajoneuvosi vakuutuspakettiin sisältyy lasivakuutus, maksat tuulilasin uusimisesta vakuutuksesi mukaisen omavastuun. Käytämme ensisijaisesti laadukkaita Pilkington-tuulilaseja tai autovalmistajan alkuperäisiä tuulilaseja. Tuulilasien ohella vaihdamme luonnollisesti muutkin rikkoutuneet auton lasit.

Kiveniskemä tuulilasissa – miten toimin?

  1. Suojaa uusi kiveniskemä tuulilasissa esimerkiksi teipillä mahdollisimman pian, jotta lika ei pääse sisään halkeamaan.
  2. Soita lähimpään toimipisteeseemme ja varaa aika tuulilasin korjaukseen. Aikaa työlle varataan reilut puoli tuntia, jonka jälkeen tuulilasi on taas kunnossa.

Tuulilasin särö täytetään hartsilla, joka kovetetaan UV-valolla. Lopuksi korjausalueen pinta hiotaan sekä kiillotetaan ja työ on valmis. Vaurio on korjattuna parhaimmillaan lähes huomaamaton, mikäli pääsemme tekemään korjauksen nopeasti vaurion syntymisen jälkeen, eikä halkeaman sisälle ole päässyt likaa.

Ota yhteys lähimpään toimipaikkaamme ja varaa aika!

Siirry ajanvaraukseen

tai varaa aika suoraan toimipisteelle

Palvelumme