Autoklinikka
en Avaa valikko

Tiedotteet

Autoklinikan toimipisteet ovat suljettuna juhannusaattona

Autoklinikan toimipisteet ovat suljettuna juhannusaattona perjantaina 23.6.2017. Palvelemme taas normaalisti maanantaina 26.6.2017. Täältä löydät paikkakuntakohtaiset yhteystiedot ja kesäaukioloaikamme. Asiakaspalvelunumeromme 0207 737 437 palvelee myös juhannuksena.

Lue lisää

Autoklinikka laajenee Pirkanmaalla ostamalla Hämeen Kolarikorjauskeskuksen

Autoklinikka-yhtiöt Oy on ostanut Hämeen Kolarikorjauskeskus Oy:n liiketoiminnan. Hämeen Kolarikorjauskeskus Oy:n entinen omistaja Johannes Marttila jatkaa Autoklinikan palveluksessa Pirkanmaan alueen vetäjänä.
Lue lisää

Autoklinikka laajentaa toimintaansa Rovaniemelle

Autoklinikka-yhtiöt Oy on ostanut rovaniemeläisen Roin Kone- ja Automaalaus Oy:n liiketoiminnan. Vahvasta osaamisestaan tunnetun korjaamon henkilökunta siirtyy kokonaisuudessaan Autoklinikan palvelukseen. Roin Kone- ja Automaalaus Oy:n omistaja Eerik Jussila vastaa jatkossakin Rovaniemen toimipisteestä.
Lue lisää

Kun lähdet pääsiäisliikenteeseen, ota tämä asia mukaan autoon

Kevät näkyy henkilöautojen vauriokorjaamiseen erikoistuneella Autoklinikalla erityisesti tuulilasitöiden voimakkaana lisääntymisenä. Autoklinikan työnjohtaja Markus Helkamäellä on kaikille autoilijoille tärkeä vinkki, kun kivi iskeytyy ikkunaan: suojaa uusi kiveniskemä tuulilasissa heti teipillä, jotta lika ja kosteus eivät pääse sisään vauriokohtaan.

Lue lisää

Tyytyväisen asiakkaan tarina Hämeenlinnasta

Onnea on mietitty ja huolella laadittu asiakaspalaute! Olemme iloisia, että tyytyväinen asiakkaamme on nähnyt vaivaa ja kirjoittanut meille kokemuksistaan Hämeenlinnan Autoklinikalla. Kiitos tarinastasi Polon omistaja.

Lue lisää